Over Loket3

Jobcoaching van jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Limburg en Brabant.

Jobcoaching van arbeidsbeperkte jongvolwassenen

Het hebben en behouden van een betaalde baan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met de juiste begeleiding, creatieve oplossingen voor praktische problemen en persoonlijke ondersteuning kunnen (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt wél deelnemen aan het arbeidsproces. Dat creëert waarde en betekenis: voor henzelf, hun directe omgeving én voor de bedrijven die hun een werkplek geven. Ieder mens verdient toch de kans om zichzelf te ontplooien en deel te nemen aan de samenleving? Wat Loket3 betreft, is werk hiervoor hét middel.

Erkende jobcoaches in de Wajong en Partipatiewet

Loket3 bestaat uit een enthousiast team van professionele coaches en re-integratie specialisten. Als erkende jobcoach-organisatie, verkleinen we de afstand tussen werkzoekende (jong)volwassen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werkgevers. We helpen bij het re-integratieproces en het bepalen van de meerwaarde en de mogelijkheden van onze kandidaten in bedrijven in Zuid-Nederland, meer concreet in Limburg en Brabant. Zo geven we mede vorm aan de Wajong, de WWB en de Participatiewet en zorgen we dat onze kandidaten regulier werk krijgen.

Arbeidsondersteuning: van persoonlijke kwaliteiten naar arbeidsparticipatie

In samenwerking met het UWV en verschillende gemeenten in Zuid-Nederland begeleiden we onze kandidaten naar passend werk in de reguliere arbeidsmarkt. In een individueel traject zoals  Modulair, WerkFit, Naar Werk, Jobcoaching of een groepstraject zoals Sporti3f, Paardencoaching of de training Brug naar Werk onderzoeken we samen met de kandidaat wat zijn of haar interesses, kwaliteiten en werkpunten zijn. Ook de sociale omgeving nemen we mee in onze aanpak. Vervolgens zoeken we in ons netwerk naar een bedrijf met ruimte om de talenten van onze kandidaat tot bloei te laten komen. Samen met de werkgever begeleiden we de kandidaat voor een optimale invulling van de wederzijdse verwachtingen.

Onze gepassioneerde en betrokken jobcoaches

Ons team bestaat uit ervaren jobcoaches. Patrick Idema en Milou Houtman startten in 2013 met Loket3. Sindsdien is het team uitgegroeid naar haar huidige vorm.

Milou Houtman – Coach
Oprichter en mede-eigenaar

Ik werk het liefst op het raakvlak van mens, arbeid en zorg. Je vindt mij meestal op kantoor. Ik weet alles van wet- en regelgeving en beantwoord graag je vragen over aanvraagprocedures en trajectplannen. Bij Loket3 verzorg ik bovendien de administratie, met oog voor een snelle doorlooptijd en persoonlijke terugkoppeling.

milou.houtman@loket3.nl

 

Patrick Idema – Coach
Oprichter en mede-eigenaar

Als ondernemer staan het onderhouden van de relatie met onze klanten en opdrachtgevers en netwerken centraal. Ik weet als geen ander hoe kandidaat en werkgever elkaar kunnen versterken. Coachen, begeleiden en adviseren van werkzoekenden en werkgevers is mij op het lijf geschreven. Daarbij zoek ik steeds op een praktische, rustige en doortastende manier naar een win-win oplossing voor alle betrokkenen. Ook ondersteun ik – als senior in ons team – onze eigen coaches wanneer zij dit nodig hebben.

patrick.idema@loket3.nl

Cindy – Coach i.o.

Introductie volgt binnenkort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cindy.steevens@loket3.nl

Janine Kessels – (Sport)Coach

Introductie volgt binnenkort.

 

 

 

Janine.kessels@loket3.nl

Kirsten Schramm – Coach en juridische zaken

Introductie volgt binnenkort.

 

 

 

kirsten.schramm@loket3.nl

Wouter van Heur – Coach

Introductie volgt binnenkort.

 

 

wouter.vanheur@loket3.nl

Rob Steuten – Administratief

Introductie volgt binnenkort.

 

 

 

rob.steuten@loket3.nl

Henrico Gijzen – Boekhouding
Oprichter en mede-eigenaar

Henrico is een van onze medeoprichters en houdt zich bezig met de boekhouding en andere ondersteunende taken. Met een lange ervaring als manager en bestuurder in diverse functies, heeft Henrico een schat aan ervaring opgedaan.
Henrico werkt vooral op de achtergrond, waar hij met toewijding de coaches ondersteunt bij hun administratieve taken. Zijn doel is om hun werk soepeler te laten verlopen, zodat zij zich volledig kunnen richten op de groei en ontwikkeling van hun zichzelf en de kandidaten.

info@loket3.nl

Henrico Gijzen

Jurgen Hendriks – Coach (werkervaringsplek)

Introductie volgt binnenkort.