Naar Werk

Via het UWV of de gemeente kun je de jobcoaches van Loket3 vragen om je te ondersteunen tijdens een Naar Werk traject. We begeleiden je naar en bij een nieuwe baan.

UWV traject Naar Werk

Naar Werk is een traject waarin je onder begeleiding van een persoonlijke jobcoach van Loket3 actief werkt aan je vaardigheden, kansen en mogelijkheden om weer te gaan werken in een passende betaalde baan. Loket3 helpt je solliciteren bij een bedrijf met passend werk en begeleidt je vervolgens bij je werk. Als je na uitval weer klaar ervoor bent om te gaan werken, kun je via het UWV een Naar Werk-traject doorlopen. Je kiest daarbij zelf of Loket3 voor jou de beste partij is.

Waaruit bestaat een Naar Werk traject?

Onder een Naar Werk traject vallen alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om jou je werk te laten hervatten en vervolgens aan het werk te houden. Daarom is het eindresultaat van het Naar Werk traject de plaatsing in een passende baan.

In het Naar Werk traject helpt een van onze jobcoaches je met de volgende activiteiten:

  • Het vinden van en reageren op de voor jou beste vacatures en/of werkervaringsplekken via jouw en ons persoonlijke netwerk, social media en vacaturesites.
  • Het schrijven van een goede sollicitatiebrief en een helder curriculum vitae (CV).
  • Sollicitatietraining: het voeren van sollicitatiegesprekken.
  • Het bespreken van je werkzaamheden, eventuele benodigde aanpassingen daarin en salaris met je toekomstige werkgever.
  • Nadat je bent aangenomen helpen we je om te wennen aan alles wat met je nieuwe baan te maken heeft, zodat je met plezier en succes naar je werk blijft gaan.

Is het Naar Werk traject iets voor jou?

Je meldt je voor een Naar Werk traject aan via het UWV. De arbeidsdeskundige die jouw contactpersoon bij het UWV is, geeft je de contactgegevens van Loket3 en twee andere re-integratiebureaus. Als je met ons contact hebt gehad en we zien een verdere samenwerking van beide zijden zitten, dan maken we een Naar Werk plan van aanpak. Dit doen we op basis van het werkplan dat we krijgen van de arbeidsdeskundige bij het UWV. Keurt deze het plan van aanpak goed, dan kunnen we samen het Naar Werk-traject opstarten.

Dit levert het Naar Werk traject je op

Het resultaat van het Naar Werk traject is een bij jou passende baan.