Activering & Training

Wat je kunt met een arbeidsbeperking wordt duidelijk in de praktijk. Loket3 coacht, traint en activeert je in groepsverband voor een grotere persoonlijke effectiviteit.

Sterk naar werk met training, coaching en sociale interactie

Weet je dat je vaak meer weet en kan dan je denkt? Oók met een beperking die misschien het moeilijk voor je maakt om werk te vinden en te houden? Loket3 is er als jobcoach-organisatie in gespecialiseerd om (jong) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarket te re-integreren en weer te laten deelnemen in de arbeidsmarkt. Wij werken in opdracht van het UWV, gemeenten en andere organisaties.

Behalve trajecten zoals Werkfit Maken en Naar Werk en jobcoaching, kun je bij ons ook terecht voor activering en training. Wanneer de afstand naar werk nog te groot is om te overbruggen, kun je al een eerste stap maken met activiteiten waarin het sociale aspect centraal staat. Vanuit de dynamiek van de groep ontstaat als vanzelf een nieuw doel. Je krijgt een impuls om actief met jezelf en anderen aan de slag te gaan.

Ons aanbod

  • Sporti3f – training ter verbetering van je persoonlijke effectiviteit.
  • Paardencoaching – ontdek je eigen mogelijkheden door met een coach te leren van de reacties van een paard op jouw vragen en gedrag.
  • Brug naar Werk – een effectieve training die je grondig voorbereidt op stage en werk.